Udvalgt tilbehør til din Nishiki
Alt til både hverdags- og fritidscykling

Vi har håndplukket en række tilbehørsprodukter, der gør oplevelsen med en Nishiki endnu bedre. Derfor er det essentielt, at tilbehøret tilføjer praktiske egenskaber, men også løfter designet og cyklens udtryk som en helhed.

Du finder dit tilbehør hos din lokale Nishiki-forhandler.

Originalt tilbehør

Det perfekte valg

Vil du have skærme, bagagebærer, støtteben og lygter på din nye cykel? Det har vi også løsningen på. En tilbehørspakke, der er udviklet specielt til Nishiki Hybrid-kategorien samt gravecyklerne Nishiki Allroad og Detour.

Med tilbehørs-kittet har du alt, du skal bruge til hverdagscykling. Skærmene er fremstillet i anodiseret aluminium og er, afhængigt af pakken, 41 eller 48 mm bred med special-udviklede monteringsløsninger og Nishiki-logo. Du får en bagagebærer fra AtranVelo med deres smarte AVS-kliksystem, så du problemfrit kan montere tilbehør såsom kurve og tasker - helt uden tilbehør. Støttebenet er specieldesignet til Nishiki, og lygterne består af energibesparende LED diodelys, hvor baglygten er fastgjort til bagagebæreren og forlygten monteres med skærmen. Alle skruer og værktøj medfølger.

(BEMÆRK! Der findes flere forskellige sæt med forskellige beslag til de forskellige cykelmodeller. Kontakt din forhandler om, hvilket sæt der passer til din cykel eller klik på knappen nedenfor for at se en oversigt).

Geosmina

Eventyret venter forude

Geosmina blev skabt ud fra en idé og en passion. Geosmina er grundlagt i en lille by nær Madrid og har specialiseret sig i bikepacking tilbehør. Geosmina sigter mod at bidrage til en verden af bikepacking, med ultralette bikepacking-komponenter, der gør det muligt for cyklister at rejse hurtigt, sikkert og med stabilitet langs kompliceret terræn og under alle vejrforhold.

SKS Germany

Tysk kvalitet og tradition

SKS Germany er én af de førende producenter af cykeltilbehør og har eksisteret i mere end 100 år. SKS Germany bruger med stolthed ordene "Made in Germany" (Lavet i Tyskland), som i høj grad reflekterer de store krav, de sætter for kvalitet, funktionalitet og design. SKS Germany laver alt lige fra pumper, skærmsæt, tasker, flasker, mobilholdere og meget andet.

Limar

The Helmet Specialist

Limar er en italiensk hjelmproducent med mere end 30 års erfaring, og er verdens førende producent af letvægtshjelme. Det brede sortiment består af hjelme til både race, gravel og bykørsel. Limar udvikler konstant deres hjelme med fokus på aerodynamik, lethed og komfort.

Med Nishiki får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet