Gravel
Præstationsdygtige cykler til motionisten der bare elsker at cykle

Gravel er én af tidens mest populære kategorier i cykelverdenen. Er du vild med høj hastighed og sætter pris på aggressive racercykel-egenskaber såsom et stivt stel og gedebukkestyr, men godt kan lide en afstikker på de nærtliggende grusstier, er Gravel ideel til dig. Et let og aerodynamisk stel kombineret med offroad egenskaber i form af bl.a. brede dæk, gør Gravel perfekt til både hverdag og fritid.

Adræt, stabil og hurtig

Nyhed i 2024. Zone er vores teknisk mest avancerede gravelcykel, som er baseret på en nyudviklet carbon-ramme, der både er adræt, stabil og hurtig. Zone har et cockpit med semi-integreret kabelføring.

Højtydende gravelcykel

Den hurtige Nishiki X-One byder på en hel fantastisk cykeloplevelse med sin præstationsdygtige og komfortable stelgeometri, lave vægt og store alsidighed.

Alsidig gravelcykel til træning og pendling

Er du på jagt efter en cykel, der kan lidt af hvert, er Allroad en oplagt mulighed. Allroad er perfekt til dig, der vil have fuldt fart på hverdagens pendlerture, og som elsker at lave en afstikker på de nærtliggende grusstier.

Komfortabel og effektiv gravelcykel til al slags brug

Detour er vores nyeste gravelcykel, der er skræddersyet til dig, der sætter pris på en lækker cykeloplevelse, hvad end det gælder motion eller daglig pendling. Med let-skiftende gear og høj komfort er du sikret ren køreglæde året rundt.

Hybrid gravelcykel til al slags brug

Rush er vores bedste svar på en hybrid mellem en sportscykel og en gravelcykel. Elsker du komforten og kørepositionen fra en sportscykel, og vil du have flere muligheder for at cykle lige hvor det passer dig, præcis som en gravelcykel, er Rush som skabt til dig.

Med Nishiki får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet