Elcykler

Smarte, praktiske og ekstremt effektive

Nishiki elcykler gør sig til kende på sine velovervejede design og valg af komponenter, der har til formål at skabe cykler med en særdeles lav vægt uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller praktikalitet. Designet betyder, at cyklerne får nogle fantastiske køreegenskaber, som giver fornemmelsen af, at du kører på en helt almindelig cykel. Nishiki elcykler er udstyret med kraftkulde elmotorer, der giver det ekstra skub op ad bakken og lidt mere ”medvind” på landevejen. Elmotoren gør, at det er let overskueligt at cykle lange og hårde distancer, og at du undgår at møde svedigt frem på arbejde. Med en Nishiki elcykel kan du trygt lade bilen stå i garagen.

Se alle Elcykler

Alsidige og proppet med kvalitet

Nishiki elcykler er praktiske og letrullende cykler til hverdag og fritid. De har et centralt fokus på funktionalitet og ydeevne. Samtidig har de diskret placerede batterier, som sikrer sporty design, der kombineret med komfort og effektivitet, skaber utroligt alsidige elcykler.

Nishiki Pro SLE

En højteknologisk elcykel der er skabt til hverdag og fritid. Pro SLE er pakket med masser af kvalitetskomponenter, som sikrer en køreglæde, du aldrig har oplevet før.

  • Yamaha elsystem
  • E-Hybrid stel
  • Sporty egenskaber
  • Brede dæk
  • Dansk design
  • og meget mere!

Lær mere om elsystemerne

Yamaha elsystem

Mange af vores elcykler er udstyret med et elsystem fra japanske Yamaha

Lær mere om Yamaha

Promovec elsystem

Mange af vores elcykler er udstyret med et elsystem fra danske Promovec

Lær mere om Promovec