Elcykler
Smarte, praktiske og ekstremt effektive

Nishiki elcykler gør sig til kende på sine velovervejede design og valg af komponenter, der har til formål at skabe cykler med en særdeles lav vægt uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller praktikalitet. Designet betyder, at cyklerne får nogle fantastiske køreegenskaber, som giver fornemmelsen af, at du kører på en helt almindelig cykel.

Nishiki elcykler er udstyret med kraftkulde elmotorer, der giver det ekstra skub op ad bakken og lidt mere ”medvind” på landevejen. Elmotoren gør, at det er let overskueligt at cykle lange og hårde distancer, og at du undgår at møde svedigt frem på arbejde. Med en Nishiki elcykel kan du trygt lade bilen stå i garagen.

Alsidige og proppet med kvalitet

Nishiki elcykler er praktiske og letrullende cykler til hverdag og fritid. De har et centralt fokus på funktionalitet og ydeevne. Samtidig har de diskret placerede batterier, som sikrer sporty design, der kombineret med komfort og effektivitet, skaber utroligt alsidige elcykler.

Lær mere om elsystemerne

Yamaha elsystem

Mange af vores elcykler er udstyret med et elsystem fra japanske Yamaha

Lær mere om Yamaha

Promovec elsystem

Mange af vores elcykler er udstyret med et elsystem fra danske Promovec

Lær mere om Promovec

Registrer dit Promovec batteri

3 års garanti på 70% minimumskapacitet.

Ejer du en Nishiki elcykel med et elsystem fra danske Promovec, kan du registrere det og få 3 års garanti på 70% minimumskapacitet fra købsdatoen. Dette skal ske senest 14 dage efter købet er foretaget.

Se mere her

Med Nishiki får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet