Hybrid
Frihed til den spontane cyklist

Hybridcykler kombinerer de bedste kvaliteter fra to genrer. Stelgeometrien på en Nishiki cykel kan være hentet fra en racercykel, og styret kan være hentet fra en citybike. Omvendt kan en sportscykel møde de bedste kvaliteter fra en mountainbike, der samlet set giver ejeren en hybridcykel. Nishiki hybridcykler skaber frihed for den spontane cyklist, og gør det muligt at finde en cykel efter præcis dine behov.

Hybrid findes i et bredt udvalg af både farver og udstyrsvarianter.

Modeller

Nedenfor finder du vores brede udvalg af hybridcykler. I 2022 introducerer vi nye modeller og farver, og det betyder, at udvalget er stærkere end nogensinde før. Find den hybridcykel der passer til dine behov.

Pro Air

Præstationsdygtig og let

Pro Air er vores absolutte top model og den letteste hybridcykel. Modellen byder bl.a. på hurtigskiftende Shimano 105 gear hentet direkte fra racer-segmentet og en carbon forgaffel, der skaber stivhed og komfort.

Se alle Pro Air

Pro BLT

Luksus til hverdagen

Pro BLT er en let hybridcykel skabt til en hverdag med fart på. Det sporty stel kombineret med indvendige gear og det innovative Gates remtræk, sikrer en cykel, der både er sjov og vedligeholdelsesvenlig.

Se alle Pro BLT

Pro SLD

Højtydende og alsidig

Pro SLD skaber ren køreglæde for cyklisten, der elsker at pendle på arbejde og motionere i fritiden. Med en lav vægt og hurtigskiftende Shimano Tiagra gear kan du give den fuld gas, dag ud og dag ind.

Se alle Pro SLD

SL Air

Slip dig løs på asfalten

SL Air er let og tidløst i sit design. Med hele 18 udvendige gear er du sikret høj fleksibilitet og fart, uanset om du cykler i hverdagen eller i fritiden.

Se alle SL Air

Comp Nine

Smart race-hybridcykel

Comp Nine er et klassisk svar på en race-hybridcykel. Den sporty, men komfortable køreposition kombineret med udvendige gear og letrullende dæk, skaber en let og lækker oplevelse gennem byen eller på landevejen.

Se alle Comp Nine

Comp X-Nine

Lav vægt, høj komfort

Comp X-Nine er en letvægts-hybridcykel, der åbner op for et hav af muligheder. Du er sikret fantastisk komfort og alsidighed grundet det sporty stel, som kombineres med en affjedrende forgaffel, brede dæk og udvendige gear.

Se alle Comp X-Nine

XC Five

Slip fantasien løs

XC Five er en ualmindeligt alsidig cykel, der passer perfekt til den spontane cyklist, der sætter pris på praktiske egenskaber i hverdagen og muligheden for ture i fritiden fyldt med cykeloppakning.

Se alle XC Five

Rush

Hybrid gravelcykel til al slags brug

Rush er vores bedste svar på en hybrid mellem en sportscykel og en gravelcykel. Elsker du komforten og kørepositionen fra en sportscykel, og vil du have flere muligheder for at cykle lige hvor det passer dig, præcis som en gravelcykel, er Rush som skabt til dig.

Se alle Rush

Speed

Hybridcykel med karakter

Speed er en frisk og livlig cykel, der sætter fart i hverdagen. Med sine vedligeholdelsesfrie egenskaber, høje komfort og sporty stel, har du alt du skal bruge for at gøre pendlerturen lidt sjovere og nemmere.

Se alle Speed