Hybrid
Frihed til den spontane cyklist

Hybridcykler kombinerer de bedste kvaliteter fra to genrer. Stelgeometrien på en Nishiki cykel kan være hentet fra en racercykel, og styret kan være hentet fra en citybike. Omvendt kan en sportscykel møde de bedste kvaliteter fra en mountainbike, der samlet set giver ejeren en hybridcykel. Nishiki hybridcykler skaber frihed for den spontane cyklist, og gør det muligt at finde en cykel efter præcis dine behov.

Hybrid findes i et bredt udvalg af både farver og udstyrsvarianter.

Hvilke hybrider findes der?

Kom helt tæt på vores hybridcykler

En hybridcykel kan sammensættes på kryds og tværs af flere forskellige cykelkategorier. Men hvilken én skal du vælge? Læs mere om vores store udvalg af hybridcykler nedenfor.

Hvad er Hybrid Pro?

Som navnet indikerer, består Hybrid Pro af højtydende cykler, hvor hver en detalje tæller for at opnå en komplet køreoplevelse i en liga for sig. Det betyder, at du kan forvente komponenter fra øverste hylde såsom varianter med en carbon forgaffel, carbon remtræk, top-præsterende geargrupper og meget mere. Hybrid Pro fås med både udvendige- og indvendige gear.

Hybrid Pro er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller design.

Hybrid Pro består af modellerne: Pro Air, Pro BLT og Pro SLD

Hybrid Pro

De absolutte top modeller

Se Hybrid Pro

Hybrid Gravel

Alt kan lade sig gøre

Se Hybrid Gravel

Hvad er Hybrid Gravel?

Hybrid Gravel er vores nyeste og mest alsidige hybrid-type. Den er det perfekte mix mellem en sportscykel og en gravelcykel. Det sporty stel kombineret med brede offroad dæk betyder, at du på overlegent vis kan klare enhver udfordring, uanset om det er på asfalt eller grus. Hybrid Gravel fås med udvendige gear.

Hybrid Gravel er til dig, der vil have en cykel, som kan klare alt, du udsætter den for.

Hybrid Gravel består af modellerne: Pace og Rush.

Hvad er Hybrid Road?

Hybrid Road kombinerer de bedste egenskaber fra racercykler og sportscykler. Det betyder, at du får en cykel på et let og hurtigt racer-stel, som er sammensat med komponenter fra et sportscykel. Dermed får du en sporty køreoplevelse med komfort i højsæde. Hybrid Road fås med udvendige gear.

Hybrid Road er til dig, der ønsker en let, hurtig og agil cykel til både hverdag og fritid.

Hybrid Road består af modellerne: SL Air og Comp Nine.

Hybrid Road

Ydeevne og komfort

Se Hybrid Road

Hybrid XC

Gør hver tur til et eventyr

Se Hybrid XC

Hvad er Hybrid XC?

Hybrid XC er en kombination mellem en touringcykel og en sportscykel. Dermed kan du forvente fremragende komfort, praktiske egenskaber og smarte detaljer. Det betyder, at Hybrid XC er perfekt til cykling året rundt, om det er cykelferie med oppakning eller blot den daglige pendlertur. Hybrid XC er altid udstyret med en affjedrende forgaffel samt udvendige gear.

Hybrid XC er til den eventyrlystne rytter, der elsker lange cykelture.

Hybrid XC består af modellerne: Comp X-Nine og XC-Five.

Med Nishiki får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet